Юни е един от сложните“ и трудни месеци през тази година.

...
Юни е един от сложните“ и трудни месеци през тази година.
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юни

Юни е един от ”сложните “ и трудни месеци през тази година. Това е месецът, в който се изисква избран тип пренастройка към живота с неговите промени, само че въпреки това, изборите ни и дейностите са мощно лимитирани.  Затъмненията през юни, едното от които беше на 5 юни, а второто следва на 21 юни, със своите специфични характерности усложняват действителността. Юнските затъмнения слагат завършек на едни събития, носят нови, водят до промени в проектите, замъгляват избора на посока, а в това време изискват да се оправяме с житейските задания.

Следващата седмица Меркурий (договори и пътувания) минава в ретроградно придвижване. В комбиниране с ретроградното придвижване на Венера (финанси и взаимоотношения), Марс в Риби и в съвпад със стацинарен Нептун понижават доста възможностите за трезво и обективно мислене и верни дейности.  За да се оправим с затрудненията, събитията не трябва да се насилват. Ако нещо би трябвало да бъде решено, Вселената ще се погрижи. Това е същността на затъмненията, редът идва от горе. 

Поведението през юни е припособяване към света, който стартира да се трансформира от януари. Първите дни от седмицата основават предпоставки при добра дисциплинираност и организация да придвижите процесите напред.

ОВЕН

В първите дни от седмицата може да насочите старания към възобновяване на вреди, породени от пълнолунието и затъмнението. Работните ви задължения и претовареност ще ви оказват помощ да се възстановите прочувствено. Приемете умерено знаковите събития, които се случват. Възможно е едни да завършват, само че се очертават  нови благоприятни условия. Може да срещнете съществени загради - преодолейте импулса и желанието си да успявате без да се интересувате от следствията. Ако сте от тези представители на знака, които имат постоянна опора, в този момент умерено можете да си позволите да се носите по вълните на живота. Не насилвайте събитията, бъдете деликатни при водене на диалози и  подписване на контракти, преценката ви е замъглена. Дистанцирането от протичащото се ще ви помогне да усилите връзката с вашата вътрешен глас, а тя ще ви работи като ориентир. Внимавайте кого допускате в обкръжението си, допустимо е към вас да дойдат предизикателства и оферти, които са погрешни и подправени. Не се предоверявайте.

ТЕЛЕЦ

Вливане в потока на живота посредством адаптиране в една нова среда - това е водещата линия през седмицата. Събитията, които ще се случват, са самобитен отзив на вашите стремежи. Пълнолунието и затъмнението сложиха акцент върху вашите партньорски взаимоотношения. Възможно е да сте взели значими решения, свързани с тях. Може би сте затворили вратата на едни връзки, само че и сте създали избор по отношение на тези, настойници и сътрудници, на които можете да разчитате. Ако не сте наясно какво желаете, то бихте могли посредством договаряния и преразглеждане на вашите и техните цели и стремежи, посредством търсене на златната среда да си спечелите поддръжката им. Социалната ви интензивност се усилва, имате шанса да привлечете това, което желаете най-много в региона на вашите финанси. Избягвайте спорове с вашите шефове, в случай че желаете да запазите достиженията си. Финансовото ви положение към момента не е устойчиво, не рискувайте с неразбираеми и мъгливи оферти, които ви подсигуряват бърза облага.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте в центъра на събитията! Пълнолунието и затъмнението директно ви засягат, само че и внасят своите невероятни благоприятни условия и капацитети в разнообразни посоки от персонални връзки и взаимоотношения по повод кариерното ви развиване и обществен статут.  Това е вашият месец, в който приключвате един стадий, само че в това време се изисква преход и адаптиране към нещо ново, което ще очертае посоката ви минимум до края на годината. Неяснотата и объркването, нарушаванията във вашите проекти могат да бъдат част от процеса. Отпуснете се и следвайте хода на събитията, които се отварят пред вас. Логичната ви преценка може да бъде значително замъглена, водеща ще бъде вашата вътрешен глас и огледалната реалност към вас. Процесите, свързани с промяна, основават предпоставки за смяна в работния ви темп. Задачите, които идват към вас са значими, бъдете оптимално бдителни, с цел да запазите завоюваните позиции. Уловете тези благоприятни условия, които ще продължат да се развиват във времето и сложете завършек на тези, които са изгубили смисъл.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР